Narine Abgarjan: A Szín Hallgatása – Hadik November 11. 19:00

6500 Ft

11 készleten

Kedves Olvasók!

Zártkörű könyvklubra hívlak titeket!

Évek óta olvasok, majd írom meg könyvekről a véleményem, aminek hatására vagy ti is elolvassátok az adott könyvet, vagy eldöntitek, hogy ez most nem hozzátok szól. Sokszor írjátok meg, hogy egy-egy általam ajánlott olvasmány milyen hatással volt rátok, sokszor beszélgetünk így könyvekről ismeretlenül.

Amikor egy-egy ilyen rövid ismertetőt írok általában abból indulok ki, hogy az adott könyv bennem milyen érzéseket és gondolatokat indított el, milyen változásra sarkallt, milyen emléket juttatott eszembe, mi vagy ki idegesített, dühített, került hozzám közel a szereplők közül és vajon miért, és hogyan illeszkedik az olvasmány az adott élethelyzetembe. Most párbeszédre hívlak titeket, hogy minderre együtt keressük a válaszokat, így épp itt az ideje, hogy együtt olvassunk és legyen egy könyvklubunk!

A könyvklub létszáma korlátozott, így lehetőség van a valódi párbeszédre, de annak sincs akadálya, ha te épp csak hallgatnál és figyelnél.

Az #olvass könyvklub közös könyve:

Narine Abgarjan: A szín hallgatása című regénye

Narine Abgarjan legújabb elbeszélés-kötete két ciklust tartalmaz: az első ismét a szerző korábbi könyveiből megismert varázslatos kaukázusi világba viszi el az olvasót, a második írásai viszont inkább az örmény írónő másutt szerzett élményeiből táplálkoznak. A két ciklust a Csak a szív című hosszú elbeszélés köti össze. A novellák kiszakítják az olvasót az időbe szorított hétköznapokból, s szűken rajzolt világaikon keresztül is a tágasság érzetét keltik. Áradó meséjű próza, örök érvényű mondanivaló, varázslatosan költői nyelv – ezek miatt rajongunk úgy az örmény írónő könyveiért.

 

A beszélgetés időpontja:

November 11. 19:00

Helyszín: Hadik Kávéház, 1111 Budapest, Bartók Béla út 36.

Várlak titeket, jó olvasást!