Rólam

Ott Anna

Kiskamaszként beszippantott az olvasás és azóta nem ereszt. Függője lettem a könyveknek, és húsz éve nem találtam náluk hűbb és szórakoztatóbb társat.

Szerencsém van, hogy a Pázmány bölcsészkara után szinte azonnal a Hadik Kávéházba kerültem, ahol a művészeti programszervezés lett a feladatom, majd két év után a hely művészeti vezetője lettem. A Hadik nekem egy második otthon, ahova mindig hazajárok.
A Margó Irodalmi Fesztiválon Margó Extra néven sorozatot indítottunk, ahol híres olvasókkal beszélgetek kedvenc könyvélményükről.

A Könyves Magazinon olvashatjátok a könyvismertetőimet, készítek interjúkat és a kötelező olvasmányokról podcast sorozatot is indítottunk.

A Metropolitan Egyetem óraadó tanára vagyok.

Tavaly decemberben TED beszédet tartottam arról, mit jelent nekem az irodalom és hogy váltam olvasóvá. Instagramon egyre többen követnek és teszik fel a kérdést, mit olvassanak. Büszke vagyok rá, hogy segíthetek élményt nyújtani egy-egy könyvvel másoknak.

Hírlevél

Havonta megírom, épp mit olvastam, melyik új beszélgetés videója került ki az oldalra és milyen új terméket álmodtunk meg. Iratkozz fel, ha érdekel!

Subscribe
* indicates required
Email Address *
First Name
Last Name
Birthday
/ ( mm / dd )